top of page

Den naturlige nysgerrighed


Min oplevelse er, at vi er født som seksuelle væsener, som har en naturlig nysgerrighed til at udforske vores kroppe og mærke hvad der sker undervejs i kroppen.

Denne nysgerrighed dæmpes og gøres forkert ligeså snart en voksen fortæller et barn, at det er forkert at røre ved sin egen krop.

Der skal så lidt til at ødelægge den naturlige lyst til leg med kroppen, og hvad er konsekvensen? Pigerne lærer at de ikke må røre ved deres krop, at det er forkert, hvilket i en børnebevidsthed bliver til

’min krop er forkert – Jeg er forkert’

Så hver gang der er naturlig lyst i kroppen, bliver det en forbudt følelse at have, hvilket får mange unge piger/kvinder til at opleve skam ved at mærke lyst.

Nydelse bliver et ord/tilstand som trigger skam og forkerthed.

Den manglende forbindelse til kroppen vil gøre det svære at mærke om der er lyst, hvad der er lyst til og det gør det unægtelig svært at mærke sine grænser.

Så er det ikke nemt at sige fra eller til før det er for sent.

Det er et dilemma, som resulterer i mange kedelige oplevelser, hvor vi får sagt ja (eller ikke får sagt nej) til seksuelle møder, selvom vi ikke mærker lyst og det kan skabe endnu større distance til kroppen for ’det er ubehageligt at være i kroppen’ når dens grænser bliver overskredet både af en selv og af andre.

Der kan vokse en lede frem imod ens egen krop, mænd, lyst, seksualitet, intimitet og berøring.

Det er ikke befordrende for nogen af os.

Det er et meget følsomt emne at tale om – seksualitet, nydelse og intimitet, men det er et område af livet som jeg føler mig dybt engageret til at bringe frem i både krop og bevidsthed i mit eget liv.

Min egen udforskning har bidraget til så store fantastiske forandringer i mit liv og mit perspektiv på livet.

Det har skabt et kæmpe indre drive til at facilitere et ’rum’ hvor kvinder i alle aldre og former kan udforske deres seksualitet, deres krop og hvad nydelse er for dem.

Vi har alle hver vores vej i livet og der er lige så mange forskellige udtryk for nydelse som der er mennesker.

Det er på tide vi tager vores krop hjem til os selv og healer de sår vi har fået i løbet af livet.

Det en proces som vil tage tid, og hvis der investeres i processen på alle planer, så sker der forandringer som får os kvinder tilbage til vores unikke seksualitet, hvor nydelse kan være en stor del af hverdagen og dermed give masser af energi til resten af vores liv.

At udforske sin krop og sin seksualitet kan gøres på mange måder. Du skal finde din helt egen måde, så du får dine egne positive oplevelser undervejs.

På min egen vej, fandt jeg at reel viden om kroppen, bækkenet og lystpotentialer blandet med nænsomhed, blidhed, nærvær og selvkærlighed var dybt healende og det gjorde det til at smuk og nærende rejse at komme hjem til min krop og lyst.

Rigtig mange kvinder er allerede i gang med at finde deres vej tilbage til deres krop og det gør mig så glad på deres vegne.

En af de måder jeg bidrager med støtte til kvinder er ved at tilbyde traumebearbejdning, healingmassage og ikke mindst Yoni Mapping Therapy – En revolutionerende healings terapi som er skabt af kvinder for kvinder.

Læs mere om sessions her: https://www.heartofchela.com/


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page