Privatlivspolitik.

Den 25. maj 2018 træder der en omfattende databeskyttelseslov i kraft. Du skal vide at Heart of Chela passer godt på dine data.

  • Vi registrerer dit navn, mail og telefonnummer så vi altid kan komme i kontakt med dig i forbindelse med bookinger hos os

  • Vi indsamler helbredsoplysninger, som du selv har indtastet online i forbindelse med booking eller skrevet på Klientforberedelsen i starten af din session (kun ved Yoni Mapping Therapy sessions), men kun med den info der er relevant for at give en så god en behandling som mulig.

  • Vores hjemmeside indsamler cookies til brug i Google analytics, hvilket du informeres om på vores forside.

  • Vi videregiver eller sælger ikke personoplysninger hverken i form af mail, numre eller andet.

  • Ved henvendelse til os kan du altid blive slettet eller få en kopi af de indsamlede oplysninger.

 

Vi opfylder dine rettigheder som registreret bruger via vores databehandler, og du har altid:

  • Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt)

  • Retten til at indsigt i sine personoplysninger

  • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget

  • Retten til at få sine personoplysninger slettet

  • Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet)

 

Vi indhenter samtykke til at behandle nødvendige og relevante persondata ved booking af behandlinger og som beskrevet hos Datatilsynet.

Vores udbyder af onlinebooking system opbevarer al data krypteret og har ansvaret for at overholde databeskyttelsesforordningen. Acuity Scheduling og Heart of Chela har skriftlige aftaler om overholdelse af GDPR.

 

Er du i tvivl om noget eller føler du at der mangler informationer i ovenstående, så må du meget gerne kontakte os.

  • White Facebook Icon

Contact Heart of Chela

Tel. +45 60 18 48 08 Skype: michaela.bundgaard

email: heartofchela@gmail.com