top of page

Testimonials

Yoni Mapping Therapy

Andre behandlinger

Emine, 28 år.

Fantastisk rolig stemme, som jeg opdagede er en essentiel del af at få en god behandling, fordi det hjalp mig til at absorbere alle de ting der blev fortalt under sessionen.

Helt overordnet har det været en dejlig oplevelse af at arbejde med de følelser der kom op til overfladen på et dybere plan under sessionen.

Jeg var ærligt talt meget overrasket over sensitivitetsforskellen på højre og venstre side af kroppen, og lige efter sessionen var jeg taknemmelig over at jeg havde fået den bevidsthed med mig. Derudover kunne jeg efter sessionen fornemme en tydelig centrering i mig selv og det hjalp mig til at få en breder forståelse af at have fortrængt min seksualitet i adskillige år og har nu fået modet til at arbejde mere bevidst med min seksualitet.

14 dage efter session:

Jeg har fulgt de råd og vejledning som jeg har fået af Michaela, og har nu forstået betydningen af hvor vigtigt det er at have kontakten med den seksuelle energi og kunne omsætte den til noget konstruktivt og kreativt i hverdagen. Jo mere jeg vælger at lægge fokus på energien der flyder fra bunden, jo mere får jeg etableret et grundfundament.

Før havde jeg en fornemmelse af at mit fundament let kunne skride hvis jeg mødte modstand i dagligdagen, men efter sessionen og arbejdet med energien fra bunden har jeg fået en oplevelse af at jeg har fået skabt et mere stabilt fundament.

Jeg er også blevet mere sikker i min fremtoning i dagligdagen, og hvis jeg oplever noget i hverdagen som overskrider mine grænser har jeg nu fået modet til at kommunikere det ud i stedet for at vende oplevelsen ind ad, som jeg før havde en tendens til at gøre. Dvs. jeg er blevet mere tro mod mig selv og kan føre en ærlig kommunikation omkring hvad der reelt rører sig i mig.

Det at få en behandling hos Michaela har været den bedste gave jeg længe har givet mig selv, og har bidraget til udviklingsprocessen jeg har været igennem efter sessionen.

Der er nemlig nogle helt konkrete synlige ting der er kommer op til overfladen ved at arbejde bevidst med seksualiteten, såsom de eksempler jeg har nævnt ovenover.

Derudover er jeg meget taknemmelig over at Michaela har været villig til at bruge ekstra tid og energi på at få mig helt igennem under behandlingsforløbet, så behandlingen ikke stoppede når den præcise tid var gået, men at jeg fik hjælp til at få afsluttet de følelser der kom op inden jeg gik fra behandlingsrummet.

At få en mail med en opsummering på hvad der blev talt om under sessionen har simpelthen været den bedste refleksionsopgave 1 uge efter sessionen. Det har været så givende at være vidne til at ens oplevelser under og efter sessionen bliver taget alvorligt – så tak for det!

Line, 31 år.

Jeg oplevede sessionen var kærlig og omsorgsfuld. At jeg blev set, lyttet til og forstået. Alt i alt en meget tryg oplevelse. Og meget relevant ift. det jeg står i og ønsker fokus på.

Mest af alt glædelsesfuld på baggrund af nye indsigter. Jeg følte mig meget sårbar og åben. Men også stærk og energi- og kraftfuld.

Sessionen hos Michaela er et af flere skridt på min rejse mod at få dybere kontakt til egen krop og Yoni. Tiden efter og med mine nye indsigter har ført mig tættere på den kontakt. Sessionen har siddet i min krop siden og minder mig dagligt om vigtigheden i at fortsætte denne rejse.

14 dage efter session:

Michaelas tilgang til mig og min udfordring med at få kontakt til egen krop og Yoni, oplevede jeg som enormt nærværende, nysgerrig, tillidsvækkende, tryg og indsigtsfuld. Derudover fandt jeg sessionen enormt givende på baggrund af Michaelas guiden og inspiration. Så samtidig med at jeg følte mig mødt, så oplevede jeg at blive flyttet – at Michaela var en støtte til min egen transformation.

Yonina, 56 år.

Det var en dejlig tillidsfuld oplevelse. Jeg følte mig tryg og fik en fin fornemmelse af min

Yoni. Massagen inden var rigtig dejlig og fik mig til at slappe af og slippe evt bekymringer

for selve mappingen. Dog tænkte jeg efterfølgende, at lidt massage i ansigtet ville have været fuldendt!

Glæde over at have ‘gjort’ det... ikke bare ladet ønsket om en Yoni mapping ligge, men

simpelthen have GJORT det... og fundet ud af, hvor vigtigt det er at have fokus på dette

smukke og hellige område af min krop.

14 dage efter session:

Den har betydet, at jeg fortsat har et fint fokus og nærvær til min Yoni, hvilket også

betyder, at jeg har et meget finere nærvær til mig selv som kvinde... en dybere kærlighed

til mig selv... bliver helt rørt af at skrive det... <3

Det er trygt, nænsomt og tillidsfyldt. Det er en oplevelse, som er et must for os

kvinder. Oplevelsen af Yoni mapping er unik og så overset!

KOM AF STED og NYD at opdage dit HELLIGE skød <3

Camilla 49 år.

Michaela er en meget tillidsvækkende person og behandler med kærlighed og nærvær.

Behandlingen var virkelig behagelig og tryg.

Jeg har fået større respekt for og større sansning i yoni, bedre kontakt og mere sanselig elskov.

Kristin 37 år.

Jeg havde en rigtig god oplevelse, og følte mig tryg og tilpas hele vejen. Jeg havde det godt, normalt spiser jeg meget kød, men det havde jeg virkelig ikke lyst til mere. Jeg følte mig mere fri og i kontakt med mit hara chakra

14 dage efter session: 

Det har betydet at jeg har accepteret min yoni som en del af mig, mit forhold til min krop og seksualitet har ændret sig. Jeg har nu nemt ved at lade min mand røre ved mig og nyde det. Det er jo fantastisk :-)

Hvad vil du fortælle om behandleren:

At hun er nærværende og dygtig. At man føler sig godt tilpas og tryg hele vejen, og at det kan hjælpe en med at komme bedre i kontakt med sin krop og seksualitet

Mette 54 år.

Sessionen var tryg, rolig, behagelig afslappende og professionel.

Det første døgn efter oplevede jeg som forløsning, åbenhed og glæde.

14 dage efter session: 

Jeg kan tage imod og slappe af og jeg selv er ansvarlig for at få en bedre kontakt med min Yoni.

En oplevelse af velvære og forløsning af indre spændinger, som du trygt kan lægge i Michaelas professionelle, tillidsfuld og utrolig opmærksom hænder, en gave til dig selv.

Ida Kristiane 24 år.

Sessionen var nydelig, vakker, smuk, rørende, selvfølgelig udfordrende for mig, men følte mig i omsorgsfulde og trygge hænder, så alt i alt en betydningsfuld opplevelse for mig, min yoni, og mitt hjerte.

Jeg følte mig veldig varm og god, forbundet og rolig. Vågnet dog midt om naten, men i stedet for en stressfull reaktion som det kan være når jeg ikke får sove, bestemte jeg mig for at tage et fodbad og tenne røgelse og tenkte masse på Jomfru Maria (sikkert i sammenhæng med julen). Det var et smukt øjeblikk :)

Dagen efter var det en del seksuelle temaer som rørte sig i mig som berørte en del sorg og sinne.

14 dage efter session: 

Jeg bliver stadigvæk rørt når jeg tænker på oplevelsen, og jeg føler jeg har kommet et skrit videre i min bevissthed omkring mit underliv og hvor vigtig det er å respektere min yoni. 

Det har også fått mig til at lytte mer til ”hinde” sammen med min partner. 

Og vil hjælpe mig til at lytte innover.

Hvad vil du fortælle om behandleren:

Jeg følte Michaela så mig for den kvinde og pige jeg er dybere i mit hjerte, ikke afskåret fra, men i forbindelse med min seksualitet. Et forbindelse som jeg mange ganger ikke ved helt af at give plads til selv, og kan synes det er svært at leve ud. 

Jeg tror alle kvinner, i hvert fall veldig mange, ville finde det dybt healende at få en oplevelse af denne fortrolige måde at komme i kontakt med sin seksualitet, uden alle forventningene og forestillingene man kan ha med sig fra sin historie.

Greta 31 år.

Jeg følte mig sikker og i trygge hænder. Jeg fik god mulighed for at føle efter, inde i mig, både de fysiske og energetiske forandringer, de åbninger der kom. Jeg var glad for at vi talte sammen frem og tilbage, det gjorde hele oplevelsen mindre overvældende og gav det også mere fokus. Jeg fik en bedre forståelse for min Yoni, både for dens anatomi, men også for energien der ”bor” der. Jeg fik følt min Yonis hellighed.

Jeg fik også en anden følelse af jordforbindelse af min vertikale alignment, som om der kom et punkt mere med ind. Jeg følte at min sensualitet blev vækket og at jeg omdefinerede mig selv og min måde at være kvinde på. Det blev åbenlyst at jeg er en sensuel kvinde, bygget til at blive rørt, til at føle og opleve nydelse i min krop.

14 dage efter session:

Jeg føler mig lettet, jeg fik sluppet en hel masse og kom i dyb og kærlig kontakt med min krop. Jeg er utrolig taknemlig for at jeg fik oplevet min egen kvindelighed på sådan en smuk og særlig måde. 

Jeg blev også utrolig træt i hele ugen efter, som efter de mest kraftfulde healinger jeg har modtaget. Masser af følelser kom op igen: sorg, vrede, raseri, osv. 

Jeg oplevede også en dybere hjertekontakt med andre, kvinder specielt. Jeg er mere åben, jeg kan føle andre på en hel anden måde og kan generelt relatere til andre på en dybere måde. På en meget kvindelig måde :-)

Hvad vil du fortælle om behandleren:

Jeg har været på en rejse de sidste par år for at hele min kvindelighed. Jeg fik gjort en hel masse inden jeg kom ind til Michaela. Jeg manglede dog en dyb og kærlig kontakt til min egen krop og Yoni. Jeg vidste ikke helt hvad der ville ske men jeg stolede på Michaelas hjerte til at vise mig vejen. Det har vist sig at være en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort for mig selv! 

Jeg er så glad for at jeg undte mig selv at finde frem til den kvinde jeg er, til at finde ind til mit potentiale for nydelse og lidenskab. Det har været en utrolig smuk oplevelse.

Gitte 50 år.

Michaela skaber en meget behagelig, rummelig og hjertelig atmosfære.

Jeg følte mig tryg og rolig og kunne hengive mig til at opleve min egen krop være i fokus og bare opleve at modtage, hvilket kan være udfordrende for mig.

Jeg følte mig mere forbundet med min Yoni og oplevede at jeg havde lært en masse nyt om hende og mit forhold til hende, hvilket jeg glæder mig til at udforske nærmere. 

14 dage efter session: 

Yoni er blevet mere levende/aktiv og hun er blevet en mere integreret del af mig dels pga. det nye jeg lærte om hende og dels de brugbare værktøjer jeg har taget i brug efterfølgende. Det forhold jeg har fået til min Yoni ønsker jeg at vedligeholde, da jeg oplever at det er en smuk rejse, som hele tiden lærer mig noget nyt om mig selv.

Hvad vil du fortælle om behandleren:

Jeg kan varmt anbefale Michaela både på det professionelle plan og det personlige plan. Michaela gav mig så meget ro og varme, en tillidsvækkende åbenhed både så jeg kunne tale frit fra leveren, og kunne slappe helt af og slippe facaden/forsvaret. Under sessionen blev jeg inspireret og guidet ind i hvordan jeg er indrettet og hvordan jeg kan arbejde videre med forskellige værktøjer som er nemme for mig at inddrage i min hverdag.

Pernille 44 år.

Michaela, du har et fantastisk nærvær og en god ro. Du er engageret i hvad du laver, og jeg kan mærke at du brænder for det og også nyder det. Professionel men også personlig. Så dejlig god og tryg oplevelse, med mange gode "aha-oplevelser" 

14 dage efter session:

Jeg oplever mig i rigtig god kontakt med min Yoni. Jeg har lært mig selv bedre at kende mht. nydelse og oplever stor kærlighed og ømhed for min Yoni.  Jeg har kun lyst til mere, og føler at jeg går rundt med en "skat", der kalder på min opmærksomhed og lyst til at udforske. Jeg oplever en markant større åbenhed i mit hjerte, som nu ikke lukker ned i samme grad, som jeg plejer ved skuffelser i hverdagen . Generelt stor hjerteåbenhed i alle sammenhænge.

Please reload

River 31 år

Healingsmassage

I got a massage from Michaela during my travels in Denmark and I enjoyed her soothing presence. Her touch was soft and loving and her heart open wide.

The massage touched me on emotional and spiritual layers of my body, leaving me with a feeling of a more expanded heart, a greater sense of being grounded and more clarity of mind. I would recommend Michaela to anyone who seeks healing in the form of a gentle nurturing bodywork that touches the body on energetically levels.

Ida Kristiane 24 år.

Spirituel rådgivning/vejledning

Michaela hjalp mig til at lande i mig selv, selv om jeg følte mig i kaos. Jeg oplever at blive lyttet til fra hjertet og kommer i kontakt med mit eget hjerte i møde med hende. Jeg oplever en større følelse af ro, og mod til at blive i de udfordringer der var.

Hvad vi du fortælle om behandleren:

Jeg oplever Michaela som en kvinde med meget visdom og hjertevarme, som skinner en klarhed i sig selv, som gør at jeg føler at jeg kan komme med hvad end der ligger på mit hjerte. Hun holder et trygt og groundende space hvis du ønsker støtte.

Marta 26 år.

Spiritual guidance

Session with Michaela was a step to feel deeper my inner path and things that I want to share with the world from my heart. I experienced meeting as a very peaceful support in going deeper into my heart and safe space to be myself.

After the session I felt calm and mindful about place in my heart where I can always ask myself what is good for me. I didn't answer my questions yet, but I know where to look for answer.

14 dage efter session: 

I will remember one particular thing for a long, long time... That when we put energy into the space and go back, just look what will happen, then something will appear from this space... This visualization is helping me to let go.

I would like to say that session with Michaela is like having a peaceful guide next to you, when you can really be with yourself. It creates atmosphere of trust and freedom at the same time.

Charlotte 39 år.

Traumebearbejdning

Jeg vil da meget gerne skrive om hvad du har gjort for mig, men jeg vil hellere fortælle om den ro du har givet mig. At jeg kunne komme til dig og blive rummet og hørt for første gang i mit liv har gjort en stor forskel for mig, da jeg normalt ikke har nemt ved at have tillid til andre. Så du skal have stor tak!

Eva 43 år.

Traumabearbejdning

Kære Michaela, Jeg siger tak for din hjælp til mig, som har været større end du måske tror. Mandag - imorgen begynder jeg endelig på uddannelsen, som jeg drømte om. Det er det rigtige valg for mig, Ha´det godt.

Please reload

bottom of page