top of page

Rigtig mange kvinder finder det svært at finde tid og overskud til sig selv og til intimitet når baby er født.


Tid og overskud når du er blevet mor

Jeg hører fra mange kvinder at når baby er født, så er der ikke meget overskud til intimitet.


Derfor er jeg så glad for at vi KAN gøre noget ved det på en nænsom og selvkærlig måde, som ikke handler om at presse mere ind i kalenderen, og som ikke handler om at nå i mål, men om at mærke og tillade sig selv at modtage og anvende alt det fantastiske som er givet til os gennem kroppen ❤

Det er samtidig utrolig vigtigt at baby oplever en mor, som kan mærke sig selv og være i harmoni med sig selv. Ofte føles det ikke som om der er noget overskud på energikontoen, når man er blevet mor.

Det kræver at man finder tid til sig selv ind imellem uden dårlig samvittighed. Vi kan ikke give fra en tom konto uden det har konsekvenser.

En fødsel sætter så meget i gang i kvinder og lige efter fødslen handler alt om det smukke vidunder du har født.

Når du er helet og livmoderen har fundet sin plads igen (ca. 6 uger efter fødslen) er det en vigtig proces at integrere dit powercenter (bækkenet) for det er blandt andet herfra, du kan få uanede mængder energi til at være der for baby, partner, familie og jobbet.

Fokus kan f.eks. være på at integrere hele underlivets funktioner, udseende og sensitivitet.

Eller det kan være et ønske om at udforske din lyst på ny efter graviditet og måske efter intim tørke efter fødslen.

Hormonsystemet finder en ny balance efter fødslen og kan være forandret. Så hvad du havde lyst til og ikke lyst til før graviditeten kan se anderledes ud efter baby er født. Så lyst, passion, lidenskab og intimitet kan opleves helt anderledes og det skal da udforskes!

Der er tale om en langsigtet investering i din egen velvære til gavn for dig selv og dine omgivelser.

Det er vi ikke så vant til at prioritere i vores samfund, men det bør vi gøre. Som minimum for vores egen skyld så vi kan lære os selv, vores krop, vores lyst og vores unikke autentiske udtryk at kende og dermed manifestere det liv vi brænder for at leve.

Jeg tilbyder Yoni Mapping Therapy (YMT) sessions, som er designet til kvinder som har født for mere end 6 uger siden og mindre end 6 mdr siden.

Sessionen er en unik mulighed for også at lære din nye Yoni at kende efter fødslen.

Hele bækkenet kan føles meget anderledes efter en fødsel og du vil kunne få værktøjer til at arbejde med at genopbygge sensitivitet, så intime møder bliver sjovere og med mere lyst.

Hvis fødslen var traumatisk er YMT en god mulighed for at finde forløsning og accept for oplevelsen.

Hvis du har arvæv efter fødslen får du værktøjer til at arbejde med vævene, så de bliver bløde og elastiske.

Hvis du savner øvelser tips idéer til at arbejde med din indre power fra bækkenet, så du kan hente energi herfra til din hverdag, så er Yoni Mapping Therapy er fantastisk terapiform som er nænsom og som respekterer dine grænser.

Jeg oplever flere og flere kvinder, som er dybt committet til at skabe/genskabe forbindelsen til deres seksualitet, deres krop, deres Yoni, deres nydelsespotentiale, deres livskvalitet med blandt andet Yoni Mapping Therapy som metode. Det er så livsbekræftende!

Nogle kvinder får ofte en forbindelse skabt ved en enkelt eller 2 sessions og arbejder videre hjemme på egen hånd og evt. med deres partner.

Andre kvinder som måske har en del kedelige eller traumatiske oplevelser med i bagagen tager ml. 3 og 6 sessions afhængig af tyngden af traumerne.

Denne terapimetode rækker dybt ind i traumebearbejdningen idet vi arbejder gennem kroppen og møder det som opstår undervejs.

Vi prøver ikke at få noget til at ske, vi giver plads til det som er ❤

Flere kvinder kommer til Yoni Mapping Therapy og har oplevelsen af at de traumer de har i bagagen allerede er talt igennem i terapi gennem måske mange år og er færdig bearbejdet.

Det kan være overraskende og meget lærerigt at opleve at de ikke er sluppet af den fysiske krop.

Så snart kroppen får plads til at have en stemme, så kan traumet give slip på et kropsligt plan og kvinden oplever en dybere forbundenhed og forankring i kroppen.

Det er så smukt!

Hvordan foregår det så?

Det er en 3 timers session, som inkluderer:

Samtale

Opvarmning af kroppen med let kropsmassage

Udvendig og indvendig Yoni Mapping, hvis du føler dig klar til det,

Introduktion til værktøjer/øvelser du kan fortsætte med på egen hånd, ud fra hvad du specifikt ønsker at arbejde videre med.

Hvis du gerne vil booke din første Yoni Mapping Therapy session så klik her

Jeg er uddannet af Bonnie Bliss i Yoni Mapping i 2014 og har tilbudt sessions med Yoni Mapping siden.

Hvis du er spørgmål eller gerne vil tale med mig inden du booker din tid, så send mig en sms på 60184808 så ringer jeg tilbage.

Hvis du er nysgerrig på hvordan en session kan forløbe og hvad du kan få ud af det, så kig evt. forbi hjemmesiden: yonimappingtherapy.com


Featured Posts

Recent Posts

Search By Tags

Ingen tags endnu.

Follow Us

  • Facebook Basic Square
bottom of page