tir. 28. jan. | Heart of Chela v. Michaela Bundgaard

Sacred Shakti Circle - 14 ugers kvindeforløb

Vil du være med på denne rejse ind i den kvindelige krop og sjæl? 🌸Er du nysgerrig på at udforske en dybere forbundenhed med dig selv? 🌸Savner du at mærke den kvindelige/feminine energi mere i dit liv? 🌸Vil du opleve den nærende og opløftende energi der skabes blandt kvinder?
Man kan ikke længere tilmelde sig, da alle pladser er solgt!
Sacred Shakti Circle - 14 ugers kvindeforløb

Tid & sted

28. jan. 2020 18.30 – 21. apr. 2020 21.30
Heart of Chela v. Michaela Bundgaard, Slangerupgade 9, Hillerød, Danmark

Om begivenheden

 Vil du være med på denne 14 ugers rejse ind i den kvindelige krop og sjæl? 

🌸Er du nysgerrig på at udforske  en dybere forbundenhed med dig selv og omverden? 

🌸Savner du at mærke den kvindelige/feminine energi mere i dit liv? 

🌸Vil du opleve den nærende og opløftende energi der skabes, når kvinder mødes i en cirkel? 

🌸Ønsker du at komme mere i kontakt med din essens og autentiske udtryk? 

🌸Er du klar til at bringe mere selvkærlig opmærksom ind i dit sind og følelsesliv? 

Du inviteres hermed til denne kvindecirkel Sacred Shakti Circle som kører fra 28. januar - 21. april 2020 i Hillerød. 

Kom og vær med i min dejlige kvindecirkel, hvor vi i et fortroligt, trygt og kærligt rum udforsker og deler vores kvindelighed fra hjertet.  

Der vil være små oplæg, sharing circles, bevægelse, meditation, bevidst berøring og øvelser, hvor du kommer på rejse i dig selv til skøn musik og blid guiding. 

Vi mødes i cirklen hver anden tirsdag i de ulige uger (se datoerne længere nede i teksten) Hver aften har et overordnet tema, som vi udforsker og er ment som inspiration og støtte til at bringe bevidsthed ind til din feminine essens og integrere den i dit hverdagsliv. 

Kvindecirklen er altid tryg, blidt omfavnende, helende, groundende og fra hjertet af Sisterhood. Du får samtidig et mulighed for at networke med andre kvinder, som er på samme rejse. 

I de lige uger vil du modtage en mail som forberedelse til den næste cirkelaften. Mailen kan indeholde reflekterende spørgsmål, små opgaver eller inspiration til din proces. Disse mails er designet til at stimulere og støtte din personlige proces og invitere til mere bevidsthed og reflektion i dit liv. 

Det er bedst at deltage i alle 7 cirkelaftener, da vi tager på en fælles rejse og kan gå dybt sammen i løbet af de 14 uger.  

Det er dog acceptabelt at misse en cirkelaften. 

Sacred Shakti Circle afholdes ved min. 6 deltagere og max. 8 deltagere. 

Da der er begrænset pladser og de sidste forløb har været fyldt op hurtigt, anbefaler jeg at du tilmelder dig snarest muligt, hvis du vil være med.  

Tilmelding sker ved sms til Michaela på tlf. 6018 4808 eller her på min hjemmeside. 

Forløbet koster kr 1950,- for arbejdende, kr. 1750,- for arb.ledige/studerende. Betaling sker ved MobilePay til tlf. 60184808 eller ved paypal/kreditkort online. 

Delbetalinger kan aftales ved tilmelding via sms. Betalinger refunderes ikke. 

Vi mødes i cirklen på disse 7 tirsdage kl. 18.30-21.30: 

28. januar 

11. februar 

25. februar 

10. marts 

24. marts 

7. april 

21. april  

Ha' tøj på som du kan bevæge dig frit i og føler dig godt tilpas i. Medbring desuden en notesblok og pen. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i cirklen. 

Ved spørgsmål kontakt Michaela på 6018 4808. 

🌸 Facilitator: Michaela Riise Bundgaard 🌸 

Jeg er uddannet i Yoni Mapping Therapy - The Bliss Method hos Bonnie Bliss, hvor fokus er på bækkensundhed og kvinden som helhed. Jeg har desuden en baggrund indenfor Traumebearbejdning og har de sidste +20 år arbejdet med intuitiv støtte og lysarbejde gennem healing og energiarbejde.  

Folk i alle aldre har igennem hele mit liv følt sig tryg omkring mig og søgt mig for at blive hørt, set og rummet i deres oplevelser.  

Det kalder dybt indefra i mig at støtte mennesker i at grounde i deres krop, hjælpe dem til at mærke og åbne deres hjerte og leve i overensstemmelse med deres sjæl. Min formidling sker gennem workshops, online kurser, kvindeforløb og individuelle sessions. 

Dette forløb i Sacred Shakti Circle bliver jeg aldrig træt af. Det utroligt nærende rum der skabes når kvinder mødes gennem hjerte og krop er så helende og livsbekræftende. 

Jeg har faciliteret og selv deltaget i kvindecirkler de sidste 6 år og det har og er stadig dybt transformerende og har forandret mit liv til at indeholde langt mere autenticitet, harmoni, jordforbindelse og hjerteforankring. 

Dette forløb støtter kvinder med noget så essentiel og vigtig, som at tage ejerskab på deres krop, sanselighed og kvindelighed på en autentisk, kærlig og individuel måde. 

Hvert menneske har sin egen rejse og jeg har stor respekt for det rum, hvor den enkelte kan rummes i deres egen oplevelse og støttes derfra. 

Det er en stor nydelse for mig at mødes i hjertet med nærvær og nænsomhed og holde rum for alle de svære følelser, som livet er fuld af. 

Til dagligt er jeg at finde i min terapeutiske klinik i Hillerød, hvor jeg bl.a tilbyder: 

Yoni Mapping Therapy - The Bliss Method 

Heartworks Lomi Lomi - Original Hawaiiansk massage 

Healingsmassage - intuitivt og afslappende terapeutisk kropsarbejde 

Traumebearbejdning - korte individuelle samtaleforløb 

Er du nysgerrig på en individuel session med mig, så klik ind på min hjemmeside og læs mere om de enkelte sessions. 🌸 www.heartofchela.com 🌸

Man kan ikke længere tilmelde sig, da alle pladser er solgt!

Del denne begivenhed