søn. 23. feb. | Heart of Chela v. Michaela Bundgaard

Sacred Lingam Workshop - kun for kvinder

°Vil du støtte din mandlige partner i hans proces mod større sensitivitet og forbundenhed med sig selv? °Er du nysgerrig på hvordan du som kvinde kan give nydelse uden udløsning som mål til din mandlige partner? °Ønsker du at integrere et kærligt perspektiv på mandens energi og Lingam?
Man kan ikke længere tilmelde sig
Sacred Lingam Workshop - kun for kvinder

Tid & sted

23. feb. 2020 10.00 – 17.00
Heart of Chela v. Michaela Bundgaard, Slangerupgade 9, Hillerød, Danmark

Om begivenheden

 Så er den her igen! Sacred Lingam Workshop - skal du med? 

°Vil du støtte din mandlige partner i hans proces mod større sensitivitet og forbundenhed med sig selv?  

°Er du nysgerrig på hvordan du som kvinde kan give nydelse uden udløsning som mål til din mandlige partner?  

°Ønsker du at integrere et kærligt perspektiv på mandens energi og Lingam?  

°Ønsker du at vide mere om mandens lingam og dens iboende energi?  

°Ønsker du værktøjer til at give lingammassage?  

Så kom og vær med i det trygge hjerterum fyldt af søstre, som ligesom dig ønsker at få en dybere indblik og forståelse for mandens energi og Lingam på en kærlig, glædesfyldt og nænsom måde.  

Du bydes velkommen til en fantastisk dag i Shiva & Lingam's verden (Lingam er en gammel indisk betegnelse for fallos eller penis).  

Jeg elsker manden, hans bevidste nærvær og hans gaver.  Jeg er derfor også meget fascineret af hvordan vi kan nærme os i ægte intimitet og give fra hjertet til vores elskede.  

Vi vil udforske nogle af de muligheder vi kvinder har for at give nydelse til manden og vi deler frit imellem os ud af de værktøjer vi har gode oplevelser og erfaringer med i vores eget liv.  

Jeg faciliterer også workshoppen the Sacred Yoni for at vise et kærligt perspektiv på kvindens underliv, hvor følelser som skam, traumer og gamle overbevisninger kan bevidstgøres, bearbejdes og dermed øge muligheden for at mærke nydelse og integrere energien som er iboende i kvinden til anvendelse i hendes liv.  

Jeg ønsker at tilbyde lignende for mandens underliv, for manden bærer også på traumer, præstationsangst og gamle overbevisninger.  

Her kan vi kvinder stille op og bla. hjælpe med at release spændinger, blokeringer og frigive energien og hjælpe ham til at mærke energien i hele kroppen og øge hans sensivitet i kroppen.  

Gennem oplæg omkring de forskellige lystpunkter og værktøjer blandet med groundende øvelser, processer, meditation og øvelser (påklædte) guide du til at skabe dybere forbindelse, accept og kærlighed til mandekroppen, hans energi og hans lingam.  

Undervejs vises hvordan en Lingammassage kan se ud, hvor du undervejs får mulighed for selv at træne de forskellige greb og tryk og få inspiration til din egen måde at give nydelse til din partner.  

OBS Der er ingen mænd tilstede ved denne workshop!  

Du inviteres hermed til at udforske The Sacred Lingam sammen med mig og de andre kvinder med en stor del humor, glæde, nysgerrighed og ikke mindst kærlighed til manden.  

Workshoppen afholdes lørdag 23. februar 2020 kl. 10:00-17:00.  

Der er begrænsede pladser. Workshoppen afholdes ved min. 6 tilmeldte og maximum 8 tilmeldte. 

Prisen for arbejdende kr. 995,-  Prisen for studerende/lav indkomst er kr. 750,- Betal med Mobilepay til Michaela på 60184808.

Betaling skal ske i forbindelse med tilmelding. Refundering er ikke muligt. 

Der vil være en spise pause på 45 min. undervejs, hvor du kan spise evt. medbragt frokost eller gå i gågaden og købe frokost. Medbring desuden drikkedunk m. vand, en notesblok og pen.  

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.  Ved spørgsmål kontakt Michaela på 6018 4808. 

 

Facilitator: Michaela Bundgaard. 

Jeg er uddannet Yoni Mapping Terapeut - The Bliss Method hos Bonnie Bliss, hvor fokus er på bækkensundhed og kvinden som helhed.   

Det kalder dybt indefra i mig at støtte mennesker i at grounde i deres krop, hjælpe dem til at mærke og åbne deres hjerte og leve i overensstemmelse med deres sjæl.  

Min formidling sker gennem workshops, kvindeforløb og individuelle sessions.  

Denne viden om kvindens bækken, føler jeg er så essentiel og vigtig at videregive, så kvinder kan tage ejerskab på deres krop, nydelse og seksualitet på en autentisk, kærlig og individuel måde. 

Hvert menneske har sin egen rejse og jeg har stor respekt for det rum, hvor den enkelte kan rummes i deres egen oplevelse og støttes derfra.  

Det er en stor nydelse for mig at mødes i hjertet med nærvær og nænsomhed og holde rum for alle de svære følelser, som livet er fuld af.  

Til dagligt er jeg at finde i min klinik i Hillerød, hvor jeg bl.a tilbyder: 

Yoni Mapping Therapy - The Bliss Method 

Heartworks Lomi Lomi - Original Hawaiiansk massage 

Healingsmassage - intuitivt og afslappende terapeutisk kropsarbejde  

Traumebearbejdning - individuelle samtaleforløb  

Er du nysgerrig på en individuel session med mig, så klik ind på min hjemmeside og læs mere om de enkelte sessions.  www.heartofchela.com 

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del denne begivenhed