top of page

fre. 21. feb.

|

Hjemme

Online: Essens Træning - 21 dage med selvkærlige processer

Boost din personlige udvikling med vigtige værktøjer.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Online: Essens Træning - 21 dage med selvkærlige processer
Online: Essens Træning - 21 dage med selvkærlige processer

Tid og sted

21. feb. 2020, 16.00 – 13. mar. 2020, 20.00

Hjemme

Om eventet

Vi kan ikke undgå at livet kaster nogle skruebolde i vores retning for at vække os og for at stimulere os til at give slip på gamle forældede perspektiver. Jeg har set min del af afmagt og lidelse i mit liv og har gennem de sidste 20 år nysgerrigt udforsket mange forskellige værktøjer, som kunne bidrage til en positiv og selvkærlig personlig udvikling. 

De er desuden videregivet til nære og kære og til klienter.

Jeg er hellere end gerne være med til at klæde den enkelte på til, på egen hånd, at kunne møde de skruebolde som får os i proces og ofte er smertefulde på en eller anden måde.

Det er empowerment at kunne møde sine dæmoner og smerte med åbne øjne og med nyttige værktøjer.

Vi lever i en foranderlig tid, hvor det kan være rart at have en værktøjskasse fuld af forskellige værktøjer til at møde de svære afkroge i vores bagage og ikke mindst konsekvenserne af vore egne og tidligere generationers valg.

 

Min overordnede vision med dette forløb er at guide dig til en konkret, selvkærlig og nænsom tilgang til dig selv, så du vil føle dig styrket indefra og i dybere kontakt med dig selv. 

Du kan se frem til at modtage en email hver dag i 21 dage med helt særligt udvalgte og gennemprøvede værktøjer, som du nemt vil kunne integrere i din hverdag og booste din personlige udvikling med.

Den daglige email vil kunne indeholde:

  • en tekst, som introduktion til en indgangsvinkel, et værktøj som du får mulighed for at arbejde intensivt med på én dag.
  • en lydfil med guiding til dagens værktøj
  • en let øvelse, som du kan arbejde med i løbet af dagen

I løbet af forløbet er der en Q&A planlagt, hvor du og alle de andre, som tager dette forløb har mulighed for at stille spørgsmål i et live opkald. Du vil modtage mere information om Q&A nogle dage inde i forløbet.

 Under forløbet vil du finde frem til de værktøjer, som passer bedst til dig og dér hvor du er i dit liv. Mit håb er at du vil tage alt det til dig, som vækker resonans i dig og bruger de værktøjer i dit liv efter forløbet.

Som deltager i Essens Træning får du under forløbet 20% rabat på bookede sessions.

Forløbet koster kr. 399,-  Der er dog early bird til kr. 250,- frem til den 10/2-2020.  

Betaling via Mobilepay til nr. 60184808. Betaling skal falde inden forløbets start og refunderes ikke.

Del dette event

bottom of page