top of page

dôTERRA Æteriske olier

Har du lyst til at vide mere om hvordan du kan  give dig selv, dine børn og din famlie rene og naturlige alternativer når det gælder:

 

  • det   fysiske helbred

  • det  følelsesmæssige helbred

  •  hud og hårpleje,

  • rengøring af hjemmet 

Jeg har haft glæden af at anvende æteriske olier i mit liv siden år 2000, og har altid haft en stor interesse i moder naturs gaver til os og om hvordan vi kan bruge hendes gaver til gavn og glæde.

Uddannelsen til Phytoterapeut dukkede op og jeg blev hurtigt tilmeldt og var dybt dedikeret til at lære mere og mere om lægeplanterne/urterne.

Det var meget opløftende og fantastisk berigende at lære udførligt om brugen af naturens apotek og om hvordan vi kan støtte kroppens egne fantastiske processer til et bedre velbefindende og en gladere krop.

Så dukkede dôTERRAs produkter op og jeg var nysgerrig på at lære dem at kende.

Det var en skøn oplevelse at integrere flere og flere af deres så powerfulde og rene olier. Det føles dejligt at kunne nærme mig mere non-toxic omgivelser.

Æteriske olier virker forskelligt på os alle, da de påvirker direkte gennem duft på den primitive del af hjernen, hvor instinkter og følelser holder til.

Og vi har alle forskellige oplevelser, da vores individuelle instinkter og følelser har formet sig forskelligt. Derfor vil olierne også virke lidt forskelligt fra person til person.

F.eks. kan en olie virke kraftfuldt på en person og have en mere subtil virkning på en anden.

Olierne kan uden problemer bruges til børn, gennem diffuser og udvortes i fortyndet form. De kan endda bruges til dine kæledyr; katte, hunde og heste.

dôTERRA som idag er verdens største æterisk olie firma har et fordelagtigt system til deres kunder, hvor du får 25% rabat på Vejl. Udsalgspriser (Retailprices) når du køber gennem en allerede eksisterende kunde. Dvs. du kan købe deres produkter gennem mig til indkøbspris.

WOW det er en fantastisk mulighed. 

Du er allerede tættere på at kunne bruge de reneste æteriske olier i din hverdag til gavn for dine børn og dig selv.

Ikke mindst at få nænsom støtte til dine følelsesmæssige udfordringer, dine tilbagevendende infektioner, inflammationer og generende ubalancer i kroppen.

Tænk på muligheden for at udskifte dine kemiske rengøringsmidler med rene naturlige produkter som du med god samvittighed kan bruge i hverdagen.

Jeg er så glad for at kunne dele disse æteriske olier med dig.

Tag et smut forbi dôTERRA shoppen, ved at klikke ind her på min online shop.

 

Du kan kontakte Michaela direkte på heartofchela@gmail.com eller på tlf. 6018 4808.

bottom of page